Guido Everaert

      1 reactie op Guido Everaert
Delen

Guido Everaert is geboren en getogen in Brussel en nog steeds Brusselaar in hart en nieren. Na zijn studies Latijn Wetenschappen en Politieke en sociale wetenschappen, begonnen aan een carrií¨re op het gebied van Marketing en Communicatie (AC Nielsen, Ogilvy, IBM, Draft, Duval Guillaume, Philips Europe, Edison, ONE Agency). Momenteel is Guido werkzaam voor HeadCount, een executive search kantoor binnen de Cronos groep, waar hij verantwoordelijk is voor de recrutering van marketing profielen en de ontwikkeling van een Web 2.0 offering naar de markt.

Schrijven is voor Guido een ware passie en hij publiceert dan ook met grote regelmaat mooie artikelen op zijn persoonlijke blog Just! Guidoooh en GE-wild.com site. Daarnaast heeft Guido een vaste column in het mag-ezine van de VDAB.

Naast schrijven, mag Guido graag hardlopen, squashen, skií«n, golfen en als ware Bourgondií«r, lekker eten en drinken.

Guido online


Delen

1 comment on “Guido Everaert

  1. Pingback: Hi-RE’s Keek op de week – Weekoverzicht week 7 | HI-RE Social Medium

Comments are closed.