Pieter Corée

      Reacties uitgeschakeld voor Pieter Corée
Delen

Pieter Corée, Hy-a Consulting bv.

Ik werk als adviseur en interimmanager en creí«er verbinding. Verbinding tussen medewerkers onderling om te zorgen dat de samenwerking optimaal is. En verbinding tussen medewerkers en organisatie, zodat medewerkers zich optimaal inzetten voor de organisatie. Ik help mensen te vonken en vervolgens het vuur te ontsteken Ik creí«er vertrouwen om diep te kunnen gaan en de vraag achter de vraag aan te pakken.

Mijn kracht daarbij is dat ik een HR-manager ben,  die weet wat er in de lijn speelt, omdat ik zelf ervaring heb opgedaan in lijnmanagementposities, daardoor ben ik een waardevolle sparringpartner voor klanten.

Ik ben getrouwd, heb vier kinderen en woon in het bosrijke Ruurlo.

Pieter Corée online:

LinkedIn
Twitter
Website


Delen