CV 2.0: Environmentalist

Delen

Na mijn korte fietstocht eerder deze dag, is het voor mij wel duidelijk: De herfst begint het langzamerhand te verliezen van de winter. Kortom: het wordt KOUD! Vrijwel alle blaadjes zijn inmiddels van de bomen gevallen, op de rails terecht gekomen, opgeveegd door een actieve burger of door onze vrienden van de gemeente weggehaald. Ben ik persoonlijk super blij mee, want door de bocht fietsen over  die natte bladeren, vind ik altijd wel spannend.

Blaadjes zijn in de CV van deze week juist een belangrijk onderdeel. Sofia heeft toepasselijk nog een blaadje weten te bemachtigen voor haar CV. Toepasselijk, aangezien zij zich graag tegen het milieu aanbemoeit, waar al die blaadjes een onderdeel van uitmaken.

Je CV vormgeven in de richting waarin je een baan zoekt, vind ik persoonlijk sterk. Nu denk ik niet dat je een koksmuts moet gaan beschrijven als je Masterchef wilt worden, maar een tintje vind ik zeker leuk. In dit jaargetijde daarom dit CV-blaadje.

 

Andere leuke en creatieve cv’s:

CV 2.0: Lichtblauwe tijdslijn
CV 2.0: Hulp gezocht!
CV 2.0: Regenboogkleuren
CV 2.0: Back to basic
CV 2.0: Roze olifantjes


Delen

1 comment on “CV 2.0: Environmentalist

  1. Pingback: CV 2.0: It's got to be good! | HI-RE Social Medium

Comments are closed.