Filmpje: Werkende vaders en HNW

Delen

Flexibel werken, voor de meeste ouders een uitkomst! Maar ook de vrijgezelle en samenlevende werknemer kijkt regelmatig naar de mogelijkheden van flexibel werken, ofwel het Nieuwe Werken. Een dag niet in de file naar kantoor, maar beginnen met een kopje koffie aan de keukentafel terwijl de laptop aan het opstarten is, wie lijkt dat nu niet ideaal? Als ik nu zo op de bank zit met mijn laptop op schoot (het is nu 21.54 op donderdagavond) kan ik me er helemaal in vinden! Morgenochtend kan ik wat langer blijven liggen 🙂

Wat het Nieuwe Werken wel vraagt, is discipline, prioriteiten stellen en planning… Iets waar het filmpje van deze week, met een dikke knipoog naar kijkt. Eerder vandaag (op moment van plaatsen van dit artikel dus eigenlijk gisteren) is er een ludieke actie gevoerd in Utrecht, in het kader van de Week van het Nieuwe Werken. Een multi-taskende vader liep met gepimpte kinderwagen – met iPad houder – door de stad. Omstanders vonden het maar niks dat de drukke bellende vader zijn kind (niet echt natuurlijk) luid huilend in zijn kinderwagen liet, terwijl hij aan het werk was. Geen ideale papadag zo, toch?! Aansluitend op deze actie kunnen papa´s via www.papadagdoejezelf.nl of #papadag tip laten weten wat wel een goede papadag of werk-combi is.

Weet jij hoe je dit het beste kunt aanpakken?

Meer filmpjes op HI-RE:

Filmpje: Vreugdedansje
Filmpje: Verwachtingsmanagement
Filmpje: CV 2.0 of filmpje?; C.V.I.V.
Filmpje: Employer Branding
Filmpje: De realiteit van Social Media


Delen

1 comment on “Filmpje: Werkende vaders en HNW

  1. Pingback: Filmpje: Sollicitatie uit de oudheid | HI-RE Social Medium

Comments are closed.