CV 2.0: Hulp gezocht!

      1 reactie op CV 2.0: Hulp gezocht!
Delen

De markt waarin recruitment zich beweegt, is net zoals zoveel andere markten, een kwestie van vraag en aanbod! De klant, of in het geval van corporate recruitment je baas, heeft een opening in zijn personeelsbestand (vraag) en de recruiter gaat op zoek naar een passend CV (aanbod). Pascal, de ontwerper van de CV 2.0 van deze week, heeft deze stelling links laten liggen. “IK ben toch op zoek naar een baan?” En dat is toch ook ‘vraag’!! “En daar kan ik de hulp van de markt wel voor gebruiken!”

Zoals jullie ook wel weten, is Pascal niet de eerste die de markt zo benaderd, alle vacaturebanken staan vol met mensen die ook zelf actief op zoek zijn naar een baan en actief reageren op vacatures, om de mensen die de krant er iedere ochtend op naslaan, niet te vergeten. Echter…. Pascal is wel de eerste waarvan wij het gezien hebben, dat hij ook zijn CV er op aangepast heeft.

In één oogopslag is te zien wat Pascal zoekt, voor persoon is en hoe zijn vaardigheden zijn opgebouwd. En wie wil er nou niet een hapje eten met zo’n creatieveling?

 

Pascal is via Twitter te bereiken en te volgen via  @pascalninaber of via LinkedIn!

Andere leuke en creatieve cv’s:

CV 2.0: Regenboogkleuren
CV 2.0: Back to basic
CV 2.0: Roze olifantjes
CV 2.0: About me
CV 2.0: De “˜Face’ in Facebook
CV 2.0: Hire me!


Delen

1 comment on “CV 2.0: Hulp gezocht!

  1. Pingback: CV 2.0: Environmentalist | HI-RE Social Medium

Comments are closed.