CV 2.0: Regenboogkleuren

Delen

Buiten giert de wind om mijn flat en als ik dan deze CV zie, dan denk ik aan regenbogen. Ondanks dat regenbogen altijd samengaan met regen, is er ook altijd zonneschijn bij in de buurt en geven ze me een goed gevoel. Oké, misschien helpt de gedachte aan die pot met goud daar dan ook wel eens een beetje bij, maar toch.

Waar was ik… ow ja, dat goede gevoel. Regenboog, goud, goed gevoel. De CV van deze week doet mij dan ook geloven dat Leslie een positief en enthousiast persoon is. Want een ongeí¯nteresseerd persoon kan toch niet zo kleurrijk zijn?

Ze is styliste en kledingontwerper (als ik de franse woorden goed ‘vrij vertaal’), dus de label-achtige blokjes informatie geven ook nog een leuke knipoog naar haar interesse en kennis.

Als ik meer verstand zou hebben van kledingontwerpen en ik zou iemand zoeken, zou dit CV mij duidelijk aanspreken en mijn interesse opwekken. Een gesprekje met dit persoon moet toch kunnen?!

De realiteit? Ik sta morgenochtend weer voor mijn kledingkast, in gevecht met wat ik deze dag nu weer eens aan ga trekken. Toch maar even proberen om weer terug te denken aan die regenboog!

Andere leuke en creatieve cv’s:

CV 2.0: Back to basic
CV 2.0: Roze olifantjes
CV 2.0: About me
CV 2.0: De “˜Face’ in Facebook
CV 2.0: Hire me!


Delen

2 comments on “CV 2.0: Regenboogkleuren

  1. Pingback: CV 2.0: Hulp gezocht! | HI-RE Social Medium

  2. Pingback: CV 2.0: Environmentalist | HI-RE Social Medium

Comments are closed.