CV 2.0: About me

      1 reactie op CV 2.0: About me
Delen

Wat is minder waar: een CV gaat over jezelf, ‘about me’ is dus niet meer dan een rake titel. Je wilt jezelf verkopen met wie je bent en vooral ook met dat waar je goed in bent. In dit CV is er dit keer daarom ook niet een mooi portret te vinden van deze jongedame uit Singapore, maar is te zien waar ze goed in is. Stijlvolle foto’s verkleed in een mooi design CV.

‘Me’ wordt kort omschreven en op de voet gevolgd door wat opleidingen, interesses en vaardigheden, wederom niets meer en niets minder.

Zou dit CV jou aanspreken als recruiter? Ik vind hem in ieder geval pakkend. Misschien weer een nieuw idee voor een nieuw CV?

Andere leuke en creatieve cv’s:

CV 2.0: De “˜Face’ in Facebook
CV 2.0: Hire me!
CV 2.0 of HI-REographic?
CV 2.0: Best bekeken creatieve cv’s
CV 2.0: Just Hire Jeroen


Delen

1 comment on “CV 2.0: About me

  1. Pingback: CV 2.0: Roze olifantjes | HI-RE Social Medium

Comments are closed.