Generaties De jeugd van vroeger en tegenwoordig

Delen

Generaties… We raken er niet over uitgepraat, lijkt wel. Compleet met begripsverwarring over welke letter nu bij welke generatie hoort en welke eigenschappen ze wel of niet hebben. Klagen over “˜de jeugd van tegenwoordig’ is natuurlijk van alle tijden. Elke generatie is ervan overtuigd geweest dat het met “˜de huidige’ jongeren helemaal mis gaat. Of het nou ging om het het roken van wiet, kraken van huizen of stoppen met studies – er is altijd wel wat. Ook hier ging het de afgelopen tijd regelmatig over generaties.

Maar als ik naar m’n eigen jongens kijk: ik als generatie X en zij als generatie Einstein redden het samen uitstekend en ik ben ervan overtuigd dat het goed gaat komen. Want uiteindelijk komt iedereen op zijn of haar bestemming.

Meer lezen van Annemarie Stel? Annemarie schreef ook:


Delen

About Annemarie Stel

Annemarie Stel is voorlichtingskundige en gedurende 22 jaar gepokt en gemazeld bij de Rijksoverheid, zowel bij ministeries als bij uitvoeringsorganisaties. Zij heeft een achtergrond in ICT en sinds 1992 in arbeidsmarktcommunicatie, als beleidsmedewerker, adviseur, coördinator en campagnemanager, als laatste van Werken bij het Rijk. Sinds 2007 adviseert ze onder de naam Wervingsvisie.nl organisaties over arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitment.

 

Wervingsvisie.nl helpt je bij het bedenken wat je nodig hebt, bij het goed formuleren van de vraag en de mogelijke oplossingen. Het ontwikkelen van een arbeidsmarkt- of employer-brandingstrategie is immers een flinke klus, waarbij je het hoofd moet bieden aan veel ontwikkelingen en onderscheid moet maken tussen ‘best practices’, ‘hypes’ en ‘trends’

 

Meer informatie? Kijk op www.wervingsvisie.nl.