Huub Buijs

      Reacties uitgeschakeld voor Huub Buijs
Huub Buijs
Delen

Huub Buijs, communicatieadviseur & trainer, gastauteur HI-RE Blog

Huub BuijsAls freelance communicatieadviseur en trainer begeleid ik werkgevers bij vraagstukken op het snijvlak van communicatie en HR: arbeidsmarktcommunicatie, interne communicatie en HR-communicatie. Daarnaast verzorg ik trainingen voor organisaties en ZZP’ers op het gebied van recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en personal branding.

Ruim 20 jaar ervaring
In mijn ruim 20-jarige loopbaan werkte ik als communicatieadviseur bij ING, LeasePlan, DSM,  Movares (“˜Beste Werkgever 2010), BAM, enkele gemeentes en een  communicatieadviesbureau. In mei 2010 startte ik met mijn eigen bedrijf Buijs Arbeid & Communicatie.

Kracht: vertalen organisatiedoelstellingen
Mijn kracht zit vooral in het vertalen van de organisatiedoelstellingen naar de praktijk: wat zijn de communicatiedoelstellingen, welke strategie is nodig om die te realiseren en welke middelen zetten we daarvoor in (budget, communicatie, systemen). En vooral ook: wat betekent dat voor de medewerkers! Behalve denker, coí¶rdinator, trainer en coach, ben ik vooral ook doener.

Verbinding, plezier en authenticiteit
Ik  hecht veel waarde aan de kwaliteit van relaties. Een goed gesprek, lol maken, samen dingen ondernemen; ik zou niet zonder kunnen. “˜Verbinding’,”˜plezier’ en “˜authenticiteit’; dat is waar ik voor sta. Omdat ik uitga van de kwaliteiten van mensen, ben ik iemand die verbindt. Daardoor wordt ‘1 + 1= 3″².

Naast het werk ben ik ook vader, muziek- en natuurliefhebber en actief lid van Loopgroep Maaspoort/Den Bosch die ik in 2008 oprichtte.

De artikelen van Huub Buijs vind je hier….

 Huub Buijs online

E: huub@buijsamc.nl

I: www.buijsamc.nl

Mijn LinkedIn profiel

@HuubBuijs


Delen

About Huub Buijs

Huub Buijs, communicatieadviseur & trainer,  gastauteur HI-RE Blog

Als freelance communicatieadviseur en trainer begeleid ik werkgevers bij vraagstukken op het snijvlak van communicatie en HR: arbeidsmarktcommunicatie, interne communicatie en HR-communicatie. Daarnaast verzorg ik trainingen voor organisaties en ZZP'ers op het gebied van recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en personal branding.

Ruim 20 jaar ervaring

In mijn ruim 20-jarige loopbaan werkte ik als communicatieadviseur bij ING, LeasePlan, DSM,  Movares (‘Beste Werkgever 2010), BAM, enkele gemeentes en een  communicatieadviesbureau. In mei 2010 startte ik met mijn eigen bedrijf Buijs Arbeid & Communicatie.

Kracht: vertalen organisatiedoelstellingen

Mijn kracht zit vooral in het vertalen van de organisatiedoelstellingen naar de praktijk: wat zijn de communicatiedoelstellingen, welke strategie is nodig om die te realiseren en welke middelen zetten we daarvoor in (budget, communicatie, systemen). En vooral ook: wat betekent dat voor de medewerkers! Behalve denker, coördinator, trainer en coach, ben ik vooral ook doener.

Verbinding, plezier en authenticiteit

Ik  hecht veel waarde aan de kwaliteit van relaties. Een goed gesprek, lol maken, samen dingen ondernemen; ik zou niet zonder kunnen. ‘Verbinding’,‘plezier’ en ‘authenticiteit’; dat is waar ik voor sta. Omdat ik uitga van de kwaliteiten van mensen, ben ik iemand die verbindt. Daardoor wordt ’1 + 1= 3′.

Naast het werk ben ik ook vader, muziek- en natuurliefhebber en actief lid van Loopgroep Maaspoort/Den Bosch die ik in 2008 oprichtte.

 Huub Buijs online

E: huub@buijsamc.nl

I: www.buijsamc.nl

Mijn LinkedIn profiel 

@HuubBuijs