Daniel Hoopman

      Reacties uitgeschakeld voor Daniel Hoopman
Delen

De belangrijkste drijvende kracht achter OrganisatieVersnellers is Daniel Hoopman. Zijn expertise valt ruwweg uiteen in drie disciplines. Op de eerste plaats is hij Human Resources mens in hart en nieren. Daarnaast werkt hij graag – en met zeer veel succes – met groepen medewerkers tijdens veranderings- of trainingsituaties. Tenslotte is hij buitengewoon scherpzinnig bij bedrijfskundige vraagstukken. Uiteraard komen al deze vaardigheden regelmatig samen tijdens integrale organisatieveranderings- en organisatieontwikkelingstrajecten.

Daniel is afgestudeerd Arbeidspsycholoog, maar vond dat-ie er nog wel wat meer theorie bij kon gebruiken in de vorm van een executive MBA aan een fancy business school. Toch is en blijft het leven zelf en de interactie tussen mensen zijn grote fascinatie. “Een pragmaticus pur sang, die ingewikkelde dingen graag simpel maakt en vooral: laat wérken”. “Waar Daniel verschijnt, gebeurt er iets”.

Niet zo vreemd dus dat hij naast zijn drukke werkzaamheden ook nog tijd vindt om actief te webbloggen en te werken aan zijn eerste managementboek.

Meer weten over Daniel?


Delen