Kerstboodschap van HI-RE

      1 reactie op Kerstboodschap van HI-RE
Delen

Kerst nadert snel en het einde van 2010 is al weer in zicht. De komende dagen zullen weer gevuld worden met lekker eten en drinken maar vooral gezellig met familie en vrienden. Dit jaar ligt er ook nog sneeuw en is het wederom een witte kerst. Wij van HI-RE wensen jullie dan ook prachtige kerstdagen en veel gezelligheid toe voor de komende dagen.

De periode van Kerst en het aanstormende nieuwe jaar zijn ook de momenten om even terug te blikken. Je ziet op TV de nodige terugblik programma’s met de hoogte en diepte punten van 2010. Ook wij blikken even terug op 2010.

Afgelopen jaar was voor HI-RE een turbulent jaar. Onze passie (HI-RE) liep een beetje uit de hand. Stijgende bezoekersaantallen, meer artikelen en ook meer bloggers. Reacties van lezers, discussies over HRM thema’s maar ook het bezoeken van evenementen. Kortom een heerlijk druk en vol jaar waarbij we iedere keer verrast werden, met name door de lezers / bezoekers van ons blog. Voor ons zijn de lezers het belangrijkste en hun reacties op de artikelen. Het delen van visies, gedachten en meningen met de lezers is zeer succesvol geweest. Onze dank gaat dan ook uit naar de lezers, die massaal zijn gekomen op ons blog. Doordat we ook naar evenementen zijn geweest dit jaar hebben we vele lezers en bezoekers ook een echt gezicht gekregen en hebben we ze real-live kunnen ontmoeten en dat was hartverwarmend en motiverend. Het is voor bloggers erg leuk om je lezers te ontmoeten en met ze kennis te maken of gewoon te horen dat een bepaald artikel goed was of nog even te discussií«ren over een mening of opinie. Hierbij wil ik dan ook onze lezers bedanken voor het lezen van de artikelen maar ook om de reacties die werden achtergelaten of het doorsturen van artikelen naar andere geí¯nteresseerden. Ook de twitter volgers van HI-RE bedankt voor het retweeten en reageren.

Voor ons zijn de bloggers de kern van HI-RE. Zonder deze vakmensen geen HI-RE! Jullie zijn voor ons inspirerend, leuk en gezellig geweest en vaak ook verrassend. Bijzonder blijft het dat jullie het durven om jullie mening, ideeí«n, visie te delen op HI-RE. Uiteraard onze oprechte dank hiervoor. Jullie zijn onze helden en we hopen volgend jaar net zo succesvol met jullie te bloggen. Speciale dank gaat uit naar Karolien Damstra en Patrick Veenhof voor de bijzondere fotografie die onze artikelen verfraaien. Echt super mooi!

De Helden van HI-RE!

Steven Hermans; Irene Perk; Jochem Westerhof; Bernard Alfons Schoemaker; Dorotheé Loorbach; Fee Naaijkens; Pim Posdijk; Patrick Veenhoff; Esmaralda de Vries; Simon Stoltz; Annemarie Stel; Kees Warmerdam; Natasja Jansen; Ron Jansen; Karolien Damstra; André Baars

Evenementen

Het afgelopen jaar  hebben we veel aan evenementen gedaan. We hebben geprobeerd evenementen zoveel mogelijk aan te kondigen en ook probeerden we zoveel mogelijk naar deze evenementen toe te gaan om ze te verslaan. Voor zowel  Recruiters United, SUMMUM als voor de NVP zijn we aan de slag gegaan. Daarnaast natuurlijk ook voor andere evenementen.

Een kleine greep uit de hoogtepunten:

Ook voor volgend jaar staan er weer een hoop evenementen op de agenda en wij van HI-RE zullen proberen overal weer aanwezig te zijn, er over te schrijven en de evenementen onder de aandacht te brengen op ons blog.

De Bloggers

Het schrijven van artikelen is en blijft de kern van HI-RE. Ieder artikel verdient natuurlijk de hoofdprijs en natuurlijk alle eer natuurlijk voor de schrijver ervan. Toch hebben we even gekeken wat er nu door de lezers goedgelezen en bekeken is; Wat vonden zij interessant dit jaar!

De best gelezen en bekeken artikelen van het jaar 2010:

 1. Brutto netto berekening voor freelancers
 2. Geen Urencriterium voor MKB vrijstelling in 2010
 3. HR-instrumenten in balans
 4. HRM: Heeft u ook personeel dat emotioneel ontslag heeft genomen?
 5. Leuke en slimme Media Campagne Chervolet
 6. Star methodiek
 7. Ploegen Plus
 8. The Future of Work
 9. De Liefde schiet vaak raak op de werkvloer
 10. Weggegooid geld:Reintergratiegeld UWV raakt op
 11. Social Media: Do’s and Dont’s voor Sociale Media

Wat we verder spannend en zeer bijzonder vinden, is dat er Co-Creation tussen Bloggers plaatsvindt. Esmeralda en Annemarie hebben samen HRM: Sex verkoopt (een co-creation van Annemarie Stel en Esmeralda de Vries) geschreven en ook vandaag staat er weer een gezamenlijk artikel op HI-RE (http://www.hi-re.nl/2010/12/24/kerst-2010-kribbe-of-kribbig/ )! Wauw dames ongelofelijk en onwijs  HI-RE 3.0 zeg maar!

Onze Collega Blogs

Als HI-RE het enige blog zou zijn dan zou dat wel heel eenzaam zijn. We zijn dan ook blij dat er ook andere blogs zijn waar gedebatteerd wordt over ons vak en waar problemen worden besproken en oplossingen worden gedeeld. Met veel plezier lezen we zelf ook de vele artikelen die gepubliceerd worden op andere blogs zoals: Recruitment Matters, Rectec, MKB Recruitment Blog, Interim Intelligence, Arbeidsmarktblogo, Peer Recruitment, Michiel Rijnders met HRLog en nog vele anderen. Wij wensen deze collega blogs Prettige Kerstdagen en een gelukkig en spannend Nieuwjaar.

Onze wens voor iedere fan van HI-RE!

We wensen iedereen Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuw Jaar. Wij van HI-RE zullen de komende periode het even rustig aan doen om in het nieuwe jaar weer fris en boordevol ideeí«n aan de slag te gaan met HI-RE en we hopen dan ook dat we jullie in het nieuwe  jaar weer kunnen verrassen met leuke en interessante artikelen!!!!


Delen

1 comment on “Kerstboodschap van HI-RE

 1. Pingback: Tweets die vermelden Kerstboodschap van HI-RE | HI-RE Blog -- Topsy.com

Comments are closed.