Filmpje: Build your own brand by Loí¯c le Meur (14)

Delen

Ja hoor…. Het is weer vrijdag vandaag dus tijd voor twee filmpjes van Loí¯c le Meur.Loí¯c Le Meur is een hele beroemdheid in la France en is de organisator van LeWeb in Parijs. Tevens heeft hij mede Seesmic bedacht en opgezet (social media monitoring tool). Daarnaast heeft hij een serie over Build Your Own Brand (BYOB) geproduceerd! Hoe doe je dat nu? Vandaag deelt Loí¯c zijn kennis daaromtrent in deel 27 en deel 28 van zijn serie BYOB.

Episode 27: Get your site ready for Facebook

Facebook is geweldig en als je een Facebook-pagina hebt, ben je op de goede weg maar Facebook op je eigen website is helemaal fantastisch. In het volgende filmpje legt Loí¯c uit hoe je dat kan doen.

Episode: 28 Managing the Negative
Naarmate je “brand” online groter wordt, zul je te maken krijgen met positieve reacties maar natuurlijk ook met negatieve reacties én kritiek. Hoe je daar mee om moet gaat, vertelt Loí¯c je in het volgende filmpje…

Andere filmpjes van Loí¯c Le Meur:


Delen

2 comments on “Filmpje: Build your own brand by Loí¯c le Meur (14)

  1. Pingback: Tweets die vermelden Filmpje: Build your own brand by Loïc le Meur (14) | HI-RE Blog -- Topsy.com

Comments are closed.