Irene Perk

      Reacties uitgeschakeld voor Irene Perk
Irene Perk, Blogger bij Hi-RE.nl
Delen

Irene Perk, blogger op Hi-RE.nl

Naam: Irene Perk
Beroep: Online Recruiter
Bedrijf: Netwerven

 

Professioneel Profiel

Sinds mei 2011 is Irene Perk werkzaam bij Netwerven in Amsterdam als Online Recruiter. Dit houdt in dat Irene het internet afspeurt om geschikte kandidaten voor vacatures van klanten te werven. Ruim een jaar heeft Irene intern bij bol.com op de afdeling Recruitment gezeten en heeft hier erg veel geleerd over corporate recruitment. Irene is er vooral trots op dat zij voor bol.com de Belgische productmanagers heeft geworven die op het kantoor in Nederland werken. Maar van elke match krijgt Irene een voldaan gevoel!

Irene is fan van: (online) shoppen, ijs, cabaret en zomerse dagen!

Over welke onderwerpen blogt Irene Perk?

Arbeidsmarkt en recruitment evenementen die ik heb bezocht.

Waar kun je Irene Perk online vinden?

LinkedIn Twitter

 

 

De artikelen van Irene Perk vind je hier


Delen