Evenementen: Laatste kaarten De Wereld Werft Door

Delen

De tweede editie van De Wereld Werft Door, dat plaatsvindt op 9 december is bijna uitverkocht. De twee talkshows en een aantal workshops zijn inmiddels volgeboekt, maar er blijven nog voldoende interessante sessies over om je voor in te schrijven. Dus wil je er 9 december nog bij zijn, schijf je dan snel in!

Workshops met plek

In onderstaand overzicht lees je voor welke workshops je nog kunt inschrijven:

 • Werven via webcaminterviews
  Tijdens de workshop waar we back to the future gaan, ontdek je welke waardevolle aanvulling vraaggestuurde webcaminterviews heeft voor personeelswerving, selectie, interne mobiliteit en re-integratie.
 • Werven met Hyves
  Social Media wordt steeds belangrijker op het gebied van online recruitment en employer branding. Op gebied van Social Media is Hyves in Nederland het grootste en meest gebruikte platform.
 • Multichannel werving anno 2011
  Werving anno 2011 gaat om het vinden van de juiste kandidaat. Door de grote diversiteit aan doelgroepen en de krapte op de arbeidsmarkt is het niet de keuze van 1 kanaal, maar van 1 geí¯ntegreerde aanpak.
 • Integreren van rich content en social media in werving
  In deze workshop een blik op de ontwikkelingen van nu en straks en een praktische manier om deze effectief en gemakkelijk te integreren in je wervingsprocessen.
 • Heb ik een wervingsprobleem of wervingskans?
  Als het invullen van je vacature(s) niet lukt, dan heb je een wervingsprobleem. Dan moet je echt alles uit de kast gaan trekken. Of toch niet?
 • Werven via Google en sociale media
  Met de workshop Werven via Google en social media kun je direct kennis opdoen over werven via Google. Daarnaast vertelt Achmea over de ervaringen met werven via Google.
 • Slimmer en Beter Werven
  In deze workshop ontdek je de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt en krijg je ideeí«n en tips om invulling te geven aan jouw wervingsbeleid.
 • Werf multimediaal en regionaal!
  Tijdens de interactieve workshop van HDC Media krijg je informatie over hoe werving anders en vooral effectiever kan!

Delen

1 comment on “Evenementen: Laatste kaarten De Wereld Werft Door

 1. Pingback: Tweets die vermelden Evenementen: Laatste kaarten De Wereld Werft Door | HI-RE Blog -- Topsy.com

Comments are closed.