Jochem Westerhof

      Reacties uitgeschakeld voor Jochem Westerhof
Delen

Jochem Westerhof richtte JQM | Veranderen is doen op in 2005. Hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van effectieve strategieí«n voor leren in organisaties. Hoe zorg je ervoor dat mensen continu van elkaar en met elkaar leren? Hoe ontsluit je de al aanwezige kennis en vaardigheden, zodat het hele bedrijf ervan kan profiteren? Hoe maak je van leren een dagelijkse bezigheid en blijf je als organisatie aangesloten op de veranderende wereld?

Voordat hij JQM | Veranderen is doen oprichtte was Jochem werkzaam als projectmanager bij Fortis, consultant bij de Business Management Group en Getronics Consulting. Daarna werkte hij als trainer bij Coach & Commitments met als aandachtsgebieden, (persoonlijk)leiderschap, samenwerken en projectmanagement.

Online


Delen