Cv 2.0: Een cv gemaakt met naald en draad….

Delen

We hebben de afgelopen weken al een aantal mooie #cv ontwerpen laten zien en ook deze week hebben we weer een hele mooie gevonden. Deze keer het cv van Melissa Washin. Melissa is een designer. Ze ontwerpt websites, logo’s, posters en nog veel meer dingen. Melissa houdt er van om met haar handen te werken en frí¶belt en knutselt haar werken in elkaar. Zo ook haar cv. Schattig en prachtig!

Het cv van Melissa

Voorbeeld origineel, creatief cv: Een cv gemaakt met draad en naald

 

Een creatief, opvallend, origineel cv

Op één vacature komen, in deze tijd van crisis, enorm veel reacties binnen. Sollicitanten reageren massaal op een vacature en om op te vallen in deze grote stapel moet je soms net iets origineler en creatiever uit de hoek komen om op te vallen en de aandacht van de recruiter te trekken met als resultaat mooie, opvallende en creatieve cv’s. En dat vinden wij bij Hi-RE.nl erg leuk en hebben daarom de rubriek cv 2.0 in het leven geroepen.

Wekelijks op woensdag laten wij hier op Hi-RE.nl een creatief, opvallend, mooi, apart kunstwerk zien. Een cv waarbij je gelijk denkt: Wow!

Deze kunstwerken vinden wij zelf, worden we over getipt of krijgen we toegezonden. We zijn dan ook altijd op zoek naar dit soort creatieve uitspattingen!

Heb je zelf een creatief voorbeeld, stuur het dan naar ons  (natasjajansen@hi-re.nl) toe en wij publiceren het op Hi-RE.nl. Erg leuk zouden we het vinden als je er zelf (of samen met ons) ook een stukje over wilt schrijven, omdat wij graag willen weten waarom je het maken van je curriculum vitae op deze wijze hebt aangepakt, wat je er mee wilt bereiken en waar je naar op zoek bent….

Andere interessante, mooie en creatieve voorbeelden vind je hier


Delen