Ron Jansen

      Reacties uitgeschakeld voor Ron Jansen
Delen

Ron Jansen, oprichter en beheerder HI-RE Blog en HI-RE Community

Na de middelbare school in Den Helder ben ik HBO Personeel en Arbeid gaan studeren in Rotterdam en heb deze afgerond. Na deze studie ben ik sociale wetenschappen in Utrecht gaan studeren maar ben gestopt om te gaan werken voor Rabobank Nederland op de afdeling Arbeidsmarktcommunicatie en daarna bij Rabobank International op de HR afdeling. Bij Rabobank International was ik verantwoordelijk voor de instroom en doorstroom en heb mij vanuit de rol van �Recruiter� bezig gehouden op een breed HRM terrein. Belangrijke activiteiten zijn geweest: onboarding, workshops, introductiebijeenkomsten, carrií¨re-events, boventalligen, carrií¨re gesprekken, experience hires, international recruitment, salarisonderhandelingen, selectiegesprekken, assessments,etc..

Na Rabobank ben ik gaan werken bij Independent Recruiters als Senior Consultant verantwoordelijk voor de financií«le sector en consultancy. Na 2 jaar werkzaam te zijn geweest als Senior Consultant voor Independent ben ik voor mij zelf begonnen als interimmer. Mijn eerste project was Achmea ICT. Ik heb mij daar ongeveer anderhalf jaar beziggehouden met het werven van ICT-ers. Daarna ben ik op verschillende kleine projecten actief geweest. Naast mijn interim activiteiten werk ik voor Independent Professionals en hou mij bezig als interimmer met oa: headhunting, advies opdrachten, social media, HRM, etc… Sinds de start van HI-Re actief als Blogger/Auteur.

Naast mijn interesse in het vakgebied van HRM waar ik mij via de NVP actief inzet, ben ik ook geí¯nteresseerd in reizen en andere culturen. Ben regelmatig op reis geweest naar verre landen (Peru, Bolivia, USA, Indonesií«, Sri Lanka, maar ook Turkije, Spanje, Portugal,etc..)

Wat heeft u aan mij naast ervaring en kennis? Volgens zakenrelaties, vrienden, familie en mijzelf ben ik: initiatiefrijk, motiverend, enthousiast, kritisch, daadkrachtig. Verder kun je mij kenmerken als een gedreven organisator, die ondernemend en nieuwsgierig is. Kennis houd ik up-to-date door nieuwe ervaringen, door lezen en door netwerken.

Ron Jansen
Recruiter Interim
Netherlands
Work: 0614705499
Email: rdjansen000@ziggo.nl

interim recruiter hrm
See who we know in common Want a signature like this?
Delen