André Baars

      Reacties uitgeschakeld voor André Baars
Delen

André Baars, oprichter en beheerder HI-RE Social Medium

Ik ben ooit begonnen als intercedent bij een uitzendbureau, aan de basis dus. Daarna ben ik bij een detacheringsbureau in de IT gaan werken. IT trok me op een of andere manier aan. Snel, sexy en jong en ik kon hier mijn blikveld verruimen richting commercie. Waar ik eerder met de kandidaten werkte, was ik nu samen met ervaren account-managers in gesprek met de bedrijven, die kandidaten zochten. In die periode heb ik mijn HR-management opleiding gevolgd en ben ik gaan werken bij PinkRoccade Finance. Hier ging het vooral om grootschalige werving; honderden vacatures die ingevuld moesten worden. Het was meer dan ooit zaak om op tactische en strategische niveau te handelen. In de laatste fase, voordat ik me als zelfstandige heb gevestigd, werkte ik bij ATOS-Origin in het ERP domein.

Mijn eerste grote opdracht als zelfstandige was om in de centrale IT-afdeling (GITS) van Achmea een totaal concept rondom werving&selectie te implementeren. Capgemini, Suzlon Blade Technology en Trinicom Nederland B.V volgden als opdrachtgevers. Momenteel ben ik werkzaam als recruitment consultant a.i. bij Univé-VGZ-IZA-Trias.

Online


Delen