Announcement: Careerwise is genomineerd voor de website van het jaar

Delen

25 November worden ze weer bekend gemaakt… de websites van het jaar! Tot vrijdag 19 november kan er in 21 categorieí«n gestemd worden. Je beoordeelt de sites op inhoud navigatie en ontwerp. De site met de meeste stemmen krijgt de Award voor de Populairste Website.

In de categorie carriére is onder andere Careerwise genomineerd. Careerwise moet het opnemen tegen een aantal geduchte en grote tegenstanders zoals Werken bij het Rijk, De Nationale Vacaturebank, Monsterboard, LinkedIn en Intermediair.

Wij van HI-RE vinden het een hele prestatie van Careerwise dat ze genomineerd zijn aangezien de website nog maar een maand of vier in de lucht is. Careerwise ziet zich niet kansloos in de strijd der Titanen maar kan natuurlijk wel wat hulp gebruiken. Dus heb je je stem nog niet vergeven, kijk dan eens op…… en vel je oordeel en beslis mee wie recht heeft op de titel Beste of Populairste website van het jaar 2010.


Delen

1 comment on “Announcement: Careerwise is genomineerd voor de website van het jaar

  1. Pingback: Tweets die vermelden Announcement: Careerwise is genomineerd voor de website van het jaar | HI-RE Interim Blog -- Topsy.com

Comments are closed.