Evenementen: Employer Branding Conference 2010

Delen

Op 4 November 2010 zal voor de eerste keer de Employer Branding Conference 2010 te Hoofddorp plaatsvinden. Het programma van Employer Branding Conference is zeer interessant en met topsprekers van wereldklasse. Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met de NVP, de VEA Vakgroep en Recruiters United.

Employer Branding Conference 2010

We staan aan het begin van een periode met nieuwe uitdagingen. Economische groei of herstel daarvan, de vergrijzing en tekorten aan arbeidskrachten. Deze zaken dwingen organisaties om andere en nieuwe maatregelen te nemen. Verschillen van je concurrenten (hoe doe je dat?), flexibiliteit en het hebben van een sterk merk worden belangrijk in de strijd om arbeidskrachten, die schaars aan het worden zijn. Daar ligt dan ook een enorme uitdaging voor zowel CEO’s. HRM Managers om goed personeel aan je te verbinden en te blijven boeien.

Een goede ‘ Employer’ Branding kan zorgen voor sterke en vruchtbare is relaties met het zowel je werknemers als met potentií«le nieuwe arbeidskrachten. Medewerkers bouwen niet alleen je merk, zij vertegenwoordigen ook je merk in de wereld, die meer en meer verbonden is door de sociale netwerken. Employer Branding zal essentieel worden voor het behalen van succes door en met de mederwerkers van de organisatie.

De Sprekers:

 • Simon Barrow: Chairman of the renowned Employer Brand consultancy People in Business, co-author with Richard Mosley (People in Business) of “The Employer Brand” – the “˜bible’ on employer branding – the second revised edition of which, with the latest insights, will be published soon. Simon will share his ideas on employer brand management from an integral brand perspective.
 • Mark Bainbridge: Employer Brand Consultant, former Brand Manager for The British Army and Royal Bank of Scotland together with Will Arnold Baker, Managing Director of Publicis Engage, will present these two world-class employer branding cases.
 • Sherila Karimov: EMEA Director of Australian-based Atlassian, one of the hottest global examples of how to build a great company using the new rules of the game to attract and retain top talent.
 • Jennifer Philpot: Director Global Recruiting & Employer Brand Ernst & Young, will share her insights and experiences in building a global brand.
 • Kevin Wheeler: World-renowned thought-leader on recruitment and learning. President of Global Learning Resources Inc. Kevin will share his vision on developments and trends within our industry.
 • Cees “˜t Hart: CEO of Friesland Campina, with a background in both marketing and HR, will share his ideas on building a strong employer brand from a boardroom perspective.

Naast deze sprekers bieden we in de ochtend een tweetal Masterclasses aan gegeven door: Kevin Wheeler en Simon Barrow
Deze masterclasses zijn van 9.00 tot 12.00 en worden aan een gelimiteerde groep gegeven (dus wees er snel bij)

 • Kevin Wheeler, Recruitment Master Class
 • Simon Barrow, Employer Branding Master Class

Aanmelden en kosten:
Je kunt je aanmelden via de website: www.mindz.com/events/Employer_Branding_2010

 • Employer Branding Conference toegangsprijs is gratis voor leden van Recruiters United, NVP of leden van de VEA.
 • Employer Branding kosten voor niet leden € 200,–
 • Masterclass Kevin Wheeler of Simon Barrow € 200,– (exclusief voor corporate recruitment, employer brand managers)

Locatie:
Theater de Meerse
Raadhuisplein 3
2132 TZ Hoofddorp
Website: www.demeerse.com


Delen

1 comment on “Evenementen: Employer Branding Conference 2010

 1. Pingback: Tweets die vermelden Evenementen: Employer Branding Conference 2010 | HI-RE Interim Blog -- Topsy.com

Comments are closed.