Filmpje: Internet Solliciteren op Video / Film

Delen

Bij ons van HI-RE leefde de vraag of solliciteren middels video of film nu écht populair is. De komende periode gaan we dan ook zowel serieuze kandidaten als grappige filmpjes, met een knipoog, op HI-RE vertonen. Vandaag een paar filmpjes die erg grappig zijn. Het lijkt wel of onze Belgische buren daar een patent op hebben!

Het eerste filmpje is van Dave Bakker en wij vinden het erg grappig. Je besluit om een video-filmpje te maken want dat is immers dé manier volgens iedereen om aan een baan te komen. Een brief is zóóóó jaren’80! En we kunnen het ons dan ook zo goed voorstellen, dat zo’n eerste keer ( een eerste keer is immers meestal een beetje vreemd maar wel…. )op deze manier gaat. Dave Bakker uit Zaandam laat een grappige kant van zich zelf zien. Zijn erg gezellige cameravrouw (of vriendin) heeft opbouwende commentaar en…. kijk zelf maar

Het tweede filmpje is goed in elkaar gezet en ook leuk. Belony blijft serieus en doet zijn best maar de recruiter gaat helemaal uit zijn (niet) Surinaamse plaat.


httpv://www.youtube.com/watch_popup?v=XQX-ZateOXs&vq=medium

Het derde filmpje: Je gaat solliciteren bij een restaurant en je beschikt gerust over de nodige ervaring en goede eigenschappen. Eerlijkheid over je slechte eigenchappen is geweldig maar of nu je alles moet zeggen…?

Gerelateerde berichten:


Delen