Evenementen: Congres Strategische Flexibiliteit

Delen

Op dinsdag 5 oktober 2010 organiseert de Sectie Strategisch Recruitment van de NVP is samenwerking met
Summum.nu en Recruiters United het Congres Strategische Felxibiliteit.

Waar zal het over gaan?

Strategische flexibiliteit wordt steeds belangrijker. In de afgelopen twee jaar heeft de crisis ons duidelijk gemaakt dat ondernemingen alleen kunnen overleven door dynamisch in te springen op nieuwe situaties. Sterker nog: ondernemingen die dit goed doen kunnen zelfs zeer succesvol zijn. Bijvoorbeeld door ZZP’ers in te zetten als smeerolie, of het samenspel van beleidsmaatregelen te stroomlijnen. Misschien moet flexarbeid een grotere rol gaan spelen, of kun je van het eigen personeel meer flexibiliteit verwachten.

Een verkenningstocht van strategische flexibiliteit, dat is dit congres. Vanuit wetenschap en praktijk. Vanuit vraag naar arbeid, als aanbieders van (flexibele) arbeid. Een inspirerende middag rond een van de belangrijkste strategische issues voor elke organisatie. Hoe kan ik de komende jaren dynamisch en wendbaar inspelen op de marktkansen?

Voor dit congres hebben drie teams de krachten gebundeld. Summum.nu, Recruiters United en de sectie Strategisch Recruitment van het NVP organiseren een interactieve dag met het thema “˜Strategische Flexibiliteit’. Door de ervaring op HR gebied van zowel het NVP als RU te combineren met de innovatie van het nieuwe kwaliteitslabel Summum.nu zijn de deelnemers verzekerd van een informatieve dag.
Summum.nu richt zich op de werving, search en selectiemarkt. Het kwaliteitslabel wordt tijdens dit congres op 5 oktober officieel geí¯ntroduceerd in de Nederlandse markt. Dit initiatief is voortgekomen uit de samenvoeging van Stichting Keurmerk Recruitment en de OAWS (Orde Adviseurs Werving & Selectie).

Programma

12:15 uur Ontvangst en registratie
13:00 uur Opening door Afas
13:10 uur Welkom door middagvoorzitter Paul de Ruijter
13:15 uur Keynote Prof. Dr. Lidewey E.C. van der Sluis
14:00 uur Keynote Hans Dijkman, HR manager Benelux voor Philips
14:30 uur Pauze
15:00 uur Innovatieve best practices van Sandd en Myflex
15:45 uur Panel Strategische Flexibiliteit met Randstad, Summum en FNV Zelfstandigen
16:30 uur Afsluiting en aanvang netwerkborrel

Locatie

AFAS
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
www.afas.nl

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Jan van Gogh, e-mail: goch@connexys.com.

Aanmelden

Via deze link kunt u zich aanmelden voor bovenstaande bijeenkomst. Het complete programma volgt binnenkort.


Delen

1 comment on “Evenementen: Congres Strategische Flexibiliteit

  1. Pingback: Tweets die vermelden Evenementen: Congres Strategische Flexibiliteit | HI-RE Interim Blog -- Topsy.com

Comments are closed.