AMC: Doelgroepen en doelgroepinformatie ( Ploegen plus revisited )

Delen

Een arbeidsmarktstrategie rust op verschillende pijlers. Naast een beschrijving van je doelstellingen, fasering en organisatie vormen doelgroepen, doelgroepinformatie en het effectief en juist aanwenden daarvan een belangrijk onderdeel van je strategie. Het gaat om het verband tussen doelgroepen, middelen en media, en manieren om je doelgroepen te segmenteren en informatie te benutten. Dat is des te belangrijker omdat – o.a. door de opkomst van de online sociale media – doelgroepen op steeds meer verschillende plaatsen te vinden zijn en de verwachtingen rond communicatie en het toespitsen van informatie op persoonlijke behoeften steeds groter zijn geworden. In de volgende drie artikelen vind je daarover meer informatie.

Ik kan het belang van dit onderdeel van je arbeidsmarktstrategie niet genoeg benadrukken. Besteed er voldoende aandacht aan! De hierboven gegeven informatie is ook te downloaden als whitepaper.


Delen

2 comments on “AMC: Doelgroepen en doelgroepinformatie ( Ploegen plus revisited )

  1. Pingback: Tweets die vermelden Doelgroepen en doelgroepinformatie ( Ploegen plus revisited ) | HI-RE Interim Blog -- Topsy.com

  2. Pingback: AMC: Werken bij het Rijk of werven voor het Rijk (4) | HI-RE Interim Blog

Comments are closed.