Announcements: Wij willen Bloggers!!!

Delen

De één wil een iPad, de ander een Chevrolet Spark, maar wij bij Hi-re willen vooral een paar gezellige bloggers erbij. Bloggers die hun visie, mening en expertise willen delen met de rest van de wereld.

Hi-re is het initiatief van Andre Baars, die samen met Ron Jansen, Janneke Bosscher en Natasja Jansen en de vaste bloggers: Marijn van Schoonhoven, Annemarie Stel, Simon Stolz, Esmeralda de Vries Hi-re tot een succesvol blog wil maken.

En dat lukt al aardig. In de afgelopen maanden is Hi-re enorm gegroeid, worden we druk bezocht en goed gevonden in de wereld die Internet heet. We zijn dan ook hartstikke blij dat we dit in een klein half jaar hebben weten te realiseren!!!! Maar we willen meer! We willen meer lezers, meer leden van de community, meer views, meer artikelen, meer blogggers (en eigenlijk ook wel een Ipad en een Chevrolet Spark).

Dus ben jij een Recruitment-, HR- of Arbeidsmarktcommunicatie-professional en heb je wat te melden op je vakgebied….. Meld je dan aan als blogger. Laat hier een reactie achter of mail naar Natasja Jansen (njcommunicatie@gmail.com)


Delen