Recruiters United Programma 2010

      Reacties uitgeschakeld voor Recruiters United Programma 2010
Delen

Recruiters United biedt een netwerk en kennisontwikkeling voor arbeidsmarktprofessionals.

Nieuwjaarsbijeenkomst met topspreker!
Je kunt je nog steeds aanmelden voor onze Nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 12 januari. Traditiegetrouw vindt deze plaats in het Krantcafe bij sponsor De Telegraaf in Amsterdam. Dit jaar alweer voor de vijfde keer dus reden te meer voor een feestje!

De middag begint met een presentatie van Pieter Bas Vencken – Catena Media met de titel “Klaar voor de talentcrash?”. Vervolgens een paneldiscussie waarin drie prominente pleitbezorgers eerst een kort pleidooi houden en daarna met elkaar en de zaal in een inspirerende discussie gaan. De panelleden:

“¢ Sociale media: Marc de Vries, Hyves, CEO
“¢ Jobboards: Quintin Schevernels, VNU Media B.V., Publishing Director Online Media.
“¢ Print: Philip Poecke, De Telegraaf, Sales Director

Tot slot hebben we topspreker Wilco van Rooijen geprogrammeerd. Wilco van Rooijen is één van de weinige beroepsavonturiers die Nederland rijk is. Wilco kwam eind vorig jaar terug van zijn 3e expeditie naar de K2 (8.611m). Twee keer eerder was het niet gelukt, maar dit keer stond hij op de top. Na het bereiken van de top voltrok zich een drama wat zijn weerga niet kende. Drie dagen was hij vermist. Na zijn presentatie rond 17.00 uur sluiten we af met een gezellige nieuwjaarsborrel.

Deze bijeenkomst is exclusief voor leden van Recruiters United. Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier. Aanmelden voor het lidmaatschap kan hier.

Internetpracticum exclusief voor Recruiters United leden
3 februari 2010 Seats2Meet Utrecht
Speciaal voor leden van Recruiters United organiseert Mindz.com dit internetpracticum: Hoe kun je meer uit MINDZ.com en andere sociale mediatoepassingen halen. We starten om 10:00 en zijn rond 13:00 klaar, als je wilt kun je na afloop deelnemen aan de lunch.
Wij leggen je graag op een leuke manier uit wat internet voor jou te bieden heeft. Samen met de andere leden kijken we naar de belangrijkste trends en de mogelijkheden die hierin voor jou aanwezig zijn met behulp van de MINDZ.com software. Let op: nog slechts 5 plaatsen beschikbaar.

Ook alvast voor je agenda:
2 juni – Jaarcongres, Diemen
14 september – Social Recruiting Event, Seats2Meet Utrecht
maart – Jaardiner Recruitmentmanagers
april – Jaardiner Freelance recruiters
september – Jaardiner Bureaudirecteuren


Delen