NVP-bijeenkomst: De arbeidsmarkt vanaf 2010, welke kant gaan we op?

      Reacties uitgeschakeld voor NVP-bijeenkomst: De arbeidsmarkt vanaf 2010, welke kant gaan we op?
Delen

Nu de stofwolken van de financií«le crisis lijken neer te dalen, wordt het tijd om de balans op te maken.


De balans van de gevolgen voor de arbeidsmarkt en voor ons vakgebied: recruitment. Voorzichtig wordt er vooruitgekeken naar 2010: is het einde van de recessie echt in zicht? Is dit het moment om (weer) te gaan investeren in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment? Tegelijk vinden er nog dagelijks ontslagen plaats. Hoe lang gaat dat nog door? Waar moeten we rekening mee houden? Waar moeten we ons op voorbereiden? Met andere woorden: wat moeten we onze managers en/of klanten adviseren?

Je hoort er alles van op 10 november aanstaande. Die dag ben je van harte welkom bij TNO in Delft, voor de bijeenkomst “˜De arbeidsmarkt vanaf 2010, welke kant gaan we op?’, gezamenlijk georganiseerd door Recruiters United en de Sectie Strategisch Recruitment van de NVP.

Verschillende professionals zullen vanuit hun eigen invalshoek hun visie geven op de ontwikkelingen rondom de arbeidsmarkt en recruitment vanaf volgend jaar. Centraal zal staan “hoe bereid je jezelf en jouw organisatie voor op 2010 en verder?”

Programma

15.30 uur             Ontvangst

16.00 uur             Opening door de middagvoorzitter

16.15 uur              Inleiding door TNO

16.45 uur              Geert-Jan Waasdorp, IG

17.15 uur             Tijdens de paneldiscussie geven onderstaande recruitment professionals hun visie op 2010.

  • Radboud van Hal (Achmea)
  • Jan-Willem Weijers (Croon)
  • Mark Bressers (Expertisecentrum AMC Rijk),
  • Nicole Lisman (UMC)

Al met al een programma dat je niet mag missen als je wilt weten hoe de vlag er vanaf volgend jaar bijhangt. Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor corporte recruiters. Bureaus, freelancers en andere geí¯nteresseerden komen op een reservelijst.

Kosten

Voor NVP-leden en leden van Recruiters United zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Niet-leden betalen € 25.

Locatie

TNO
Schoemakerstraat 97
2628 VK Delft
(er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen)

Annuleringsregeling

Mocht je verhinderd zijn, vergeet dit dan niet uiterlijk één week van tevoren door te geven aan de afdeling Activiteiten. Annuleren kan uitsluitend per post of email (activiteiten@nvp-plaza.nl).

Aanmelden

Leden van Recruiters United kunnen zich via deze link aanmelden. Leden van de NVP kunnen zich aanmelden via NVP-plaza. Evenals niet-leden.


Delen